Москва обучава беларуски военни в рамките на двустранно сътрудничество. След като

...
Москва обучава беларуски военни в рамките на двустранно сътрудничество. След като
Коментари Харесай

Москва обучава беларуски военни

Москва образова беларуски военни в границите на двустранно съдействие. След като Москва съобщи още ракети на Александър Лукашенко, се появи новa информация за образование на беларуски бойци, което се организира в съветската столица.

Беларуски бойци от дислоцираната в Минск 120-а механизирана бригада са отпътували за Русия, заяви беларуското министерство на защитата. В рамките на един месец те би трябвало да преминат бойна подготовка в един от подготвителните центрове на съветската войска.

По данни на беларуската мониторингова група " Хаджун " самолетът с бойците е изхвърчал от летище " Мачулищи " край Минск и по-късно е кацнал на военното летище " Кубинка " край Москва.

Това е следващата вест от последните дни, която удостоверява усилването на съдействието сред двата режима във военната област. Русия съобщи още ракетни комплекти " Искандер-М " на беларуската войска, съобщи БГНЕС.

Освен това беларуските бойци към този момент са подготвени в Русия за работа с тези ракети, в това число с нуклеарен заряд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР